Ideile noastre, proiectele noastre, problemele noastre...blocul nostru

Ne propunem ca in aceasta sectiune sa publicam materiale foto, video sau doar scriptice despre cei care constituie exemple sau contra exemple pentru viata comunitatii noastre mici.

De aceea asteptam sugestiile si materialele dumneavoastra pe adresa de mail bujorilor132a@yahoo.com. Prin urmare, daca ati surprins un eveniment sau o fapta sau o situatie placuta sau neplacuta nu ezitati sa ne-o semnalati, iar noi o vom publica in cel mai scurt timp cu putinta. De asemenea forumul este deschis pentru astfel de discutii. Retineti ca puteti posta aici anunturi cu privire la ceea ce va preocupa.

 4.08.2008

Sectiunea "Omul Rau" sau "Ce ne enerveaza cel mai mult la vecinii nostri"

 Au fost realizate pentru inceput doar 2 fotografii. In prima am surprins un sac imens de gunoi care "trona" la usa unui apartament de la subsol (sic!). Ceea ce ne deranjeaza cel mai mult este igiena locului, "odorile" ce se raspandesc in spatiul de la boxe si de la intrare, precum si diferitele substante care se revarsa din recipient. Sa nu uitam ca la +36 de grade celsius gunoiul incepe sa fermenteze. Ii rugam pe vecinii nostri sa nu mai depoziteze gunoiul la usa.

 

Al doilea exemplu de la etajul 4. No comment sau va las pe voi sa-l comentati! Asa ceva nu am vazut in viata mea!

 

Epoks...luxul pe care ti-l poti permite! :)

5.08.2009

De pe site-ul Epoks http://www.epoksconstruct.ro/index-flash2.html

 

 Demagogia nu are limite...iata cum arata un apartament NOU, dupa doar 1 an jumatate de exploatare. La sesizarile facute de proprietar cei de la Epoks au reactionat elegant, serios, dinamic, rapid, prompt... plecand in concediu :). 

 Atasez 2 poze dintr-un apartament situat la etajul 4 pe care proprietarul si-l repara in regim propriu, desi este inca in garantie.

 

Ce sa intampla...doctore?

Continuam cu seria sacilor de gunoi uitati la usa. De aceasta data este vorba de un preastimabil "apropitar" de la etajul 4. Cu tot regretul ii vom aminti vecinului nostru o definitie riguroasa, cu gen proxim si deferenta specifica. Nu credem ca este necesar sa ii probam veracitatea.

FERMENTÁȚIE, fermentații, s.f. Proces de transformare, de descompunere, de alterare a substanțelor organice sub acțiunea fermenților produși de microorganisme; fermentare. ♦ Substanță fermentată. – Din fr. fermentation, lat. fermentatio.
Sursa: DEX '98 |

 

De veghe in...curtea interioara

24.08.2009

 

 

 

Aceste imagini ne-au fost trimise de catre domnul Lucian Bodron. Reproducem textul originar al autorului:

"Imagini surprinse ieri 20 august in curtea din spatele blocului. Lipsa de bun-simt a vecinilor in toata "splendoarea"."

 Bravo, Florine! Ai reusit!Acum 2 luni publicam cateva imagini sub titlul "Epoks, luxul pe care ti-l poti permite!" Astazi, cedem ca trebuie sa fim mai putin aluzivi si mult mai virulenti pentru ca suntem incredintati: "Asa nu se mai poate!", "Este suficient!".

Admirati mai intai imaginile surprinse la ora 12 noaptea, de ochiul atat de indiscret al aparatului de fotografiat...Momentul I - Casa scarii, etajul 4, afara ploua cu galeata, in tavan se infiltreaza apa.
Momentul II
- Afara ploua la fel de tare si apa incepe sa se scurga pe pereti, mai precis pe peretele unui vecin de-al nostru.


Momentul III
- Incet, incet apa se scurge si pe langa geam
.


Momentul IV
- Apa ajunge pe gresie si incepe sa se adune...din ce in ce mai multa.


Momentul V
- Miez de noapte, afara ploua torential, o gaura in tavan, apa se scurge pe pereti, pe pardoseala apa musteste, iar pe noi ne bantuie umbra lui Bacovia...
Momentul adevarului...asteptam sa ajunga apa la subsol? Asteptam sa ne cada tavanul in cap? Asteptam sa ni se inunde subsolul?
Daca da, nu as putea spune decat: "Bravo, Florine! Ai reusit!"

Va astept pe forum...

PS. La sesizarile noastre ulterioare, dl. Varga nu a raspuns. Nu a trimis nici macar un SMS, desi sursele noastre, bine informate, ne-au spus ca are vreo 500...gratuite.